Specialisatie

Manueel Therapie

Manueel therapeuten richten zich op de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat, met een focus op gewrichten. Ze gebruiken specifieke handmatige technieken om mobiliteit te verbeteren, pijn te verminderen en functie te herstellen.

Lifestyle en Gezondheid

Lifestyle- en gezondheidscoaches richten zich op het begeleiden van individuen naar een gezondere levensstijl. Ze bieden persoonlijke begeleiding, helpen bij het stellen van doelen en ondersteunen bij het implementeren van positieve veranderingen op het gebied van voeding, beweging, stressbeheersing en algemeen welzijn.

P1004173

Oedeemtherapie

Oedeemtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van oedeem, een abnormale ophoping van vocht in het lichaam. Ze maken gebruik van specifieke massagetechnieken, compressietherapie en oefeningen om vochtafvoer te bevorderen en de functie te herstellen.

dumbells
Coaching

Laat pijn achter je.
Ontdek hoe ons team je kan begeleiden naar herstel en welzijn

LEES MEER OVER ONZE SPECIALISMEN

de Meerwaarde van Algemeen Fysiotherapie

Onze Algemeen Fysiotherapeuten zijn hier om je te ondersteunen in jouw welzijnsreis. In dit artikel ontdek je waarom het inschakelen van een Algemeen Fysiotherapeut bij Fysio Hereweg een positieve impact kan hebben op jouw algehele gezondheid.

Lifestyle en Gezondheid advies en hulp

Wij geloven dat gezondheid begint met kleine, doelgerichte veranderingen in je dagelijkse levensstijl. Maak kennis met de kracht van Lifestyle- en Gezondheidscoaching, begeleid door onze enthousiaste experts. Ga voor een gezonder, energieker en evenwichtiger leven.

de Voordelen van Manuele Therapie

Wij streven ernaar onze patiënten hoogwaardige zorg en expertise te bieden. Onze specialist in Manuele Therapie is Joris Wijn. Leer meer over de voordelen van deze gespecialiseerde therapie en hoe het jouw welzijn kan bevorderen.